
بنیانگذار مدارس طبیعت در ایران گفت: این مدارس گفتمان نوین برای سلامت، امنیت و کودکان کنونی جامعه است.
به گزارش سبزوار دوربین ، عبدالحسین وهابزاده ظهر امروز در همایش «به سوی طبیعت برای زندگی» که در تالار فرهنگیان این شهرستان برگزار شد، با اشاره به فعالیت 46 مدرسه طبیعت در کشور، اظهار داشت: در حال حاضر، براساس تحقیقات پژوهشگران و غربالگری از هر سه دانش آموز یک نفر دارای اختلالات روانی و افسردگی است، بی تردید، حضور کودکان 3 الی 12 سالگی در مدارس طبیعت از هرگونه اختلالات روانی طی مراحل زندگی جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه مکانهای پژوهشی، پردیسهای دانشگاه و پارکها قابلیت راهاندازی مدارس طبیعت را دارد، افزود: این نوع از مدارس با بهرهمندی از جنس طبیعت احداث میشود که کودکان با استفاده از خاک، گل، سنگ و آب با محیط طبیعی ارتباط موثری برقرار میکنند.
بنیانگذار مدارس طبیعت در ایران، این مدارس را گفتمان نوین برای سلامت، امنیت و کودکان کنونی جامعه دانست و ادامه داد: راه حل مشکلات در توجه به موضوع آموزش نیست، بلکه با راهاندازی اینگونه مدارس، کودکان از بازیهای رایانهای و فضای مجازی فاصله میگیرند، با فعالیت در مدارس طبیعت، تواناییهای خود را بازسازی میکنند.
وهابزاده یکی از مهمترین ویژگیهای احداث مدارس طبیعت را ایجاد اشتغالزایی اعلام کرد و گفت: همه مشکلات کنونی تحت عنوان ناسازگاری اجتماعی و افسردگی نیازمند دوران کودکی است و نباید زودهنگام کودکان به مرحله آموزشی برسند.
وی با بیان اینکه کودکان امروز به دلیل گسترش فضای مجازی و کاهش ارتباط با محیطهای بیرونی فرصت تجربه طبیعت را از دست دادهاند، اضافه کرد: مدارس طبیعت یکی از مهمترین عوامل انتقال شادابی و تحرک در میان کودکان است که با حضور در این مدارس، شخصیتهایی تربیت میشوند که نسبت به حفاظت از هرگونه زیست بومی احساس وظیفه کنند.
بنیانگذار مدارس طبیعت در ایران با اشاره به لزوم راه ندازی مدرسه طبیعت در سبزوار ، یادآور شد: امیدوارم با همکاری مسؤولان، نخستین مدرسه طبیعت در سبزوار راهاندازی شود.
انتهای پیام/